• معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه ایران در بازدید از شهرک مطرح کرد؛
  • اولویت خودکفایی و ارزآوری برای وزارت امور خارجه

  • ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۹

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه ایران با ابراز خرسندی از فرصت پدید آمده برای بازدید ازتوانمندی‌های شهرک اظهار داشت: بابت وجود عشق و علاقه به تسهیلگری و حمایت از شرکت‌های دانش‌ بنیان و فناور تبریک می‌گویم و حمایت شهرک از بخش خصوصی یک ویژگی ممتاز است.

وی از اقدامات وزارت خارجه ایران در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: جلسات هفتگی با معاونان وزارت‌خانه‌ها حول محور نیازهای فناورانه به صورت تخصصی برگزار می‌شود.

مهدی صفری با اشاره به معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سایت وزارت امور خارجه گفت: تاکنون ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان برای صادرات ارزیابی و در سایت معرفی شدند که این تعداد به ۶۵۰ شرکت خواهد رسید.

وی ادامه داد: در مسیر حمایت محصولات فناورانه جمهوری اسلامی نیز سفرای ایران برای بازاریابی تشویق می‌شوند و راه‌اندازی مراکز نوآوری در سایر کشورها در دستور کار قرار گرفته است.

استراتژی شهرک بر پایه نیازهای اساسی کشور

 معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه ایران با اشاره به سهم 54 میلیونی صادرات شهرک گفت: این رقم به دلیل اینکه افزوده صفر تا 4 دارد خوشایند است و باید شرکت‌هایی که در این زمینه دخیل هستند را تقویت کرد.

صفری خاطر نشان کرد: خودکفایی و ارزآوری برای وزارت امور خارجه اهمیت دارد و به همین منظور صدور خدمات مهندسی و انتقال تکنولوژی به سایر کشورها دنبال می‌شود.

وی از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خواست که استراتژی خود را برپایه نیازهای اساسی کشور قرار دهد و پروژه‌هایی را برای تامین مواد اولیه به ویژه حوزه بهداشت و درمان، تجهیزات چاه‌های نفت و تعمیرات هواپیما تعریف کند تا از این طریق وابستگی کشور کاهش پیدا کند.

زنده بودن شهرک با حمایت بخش خصوصی

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه بیان داشت: با وجودی که شهرک یک نهاد دولتی است و همتایی ندارد اما همه اعضا آن به دنبال ارائه خدمات به بخش خصوصی هستند.

 قاسم مصلحی تاکید کرد: حمایت و رشد شرکت‌ها در زیست بوم شهرک انجام می‌شود و اما کار اصلی و پیدا کردن بازار فروش به عهده شرکت‌هاست. 

وی خاطر نشان کرد: با وجود میزان بالای سهم صادرات محصولات پاک شهرک اما در مقایسه با پارک علم و فناوری ترکیه این رقم پایینی است و برای تقویت آن باید بازارسازی کرد.

سید مهدی حجازی، معاون توسعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز با اشاره به مجوز راه‌اندازی ۱۰ پارک تخصصی در شهرک گفت: شهرک در پایه گذاری پارک‌های علم و فناوری پیشتاز بوده وتاکنون ۴ پارک تخصصی را عملیاتی کرده و پنجمین پارک نیز در دستور کار است.

وی مهاجرت شرکت‌ها را از چالش‌های کنونی عنوان کرد و افزود: به دلیل بی‌مهری دستگاه‌های دولتی با مهاجرت نخبگان و شرکت‌ها روبرو هستیم و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

تعداد بازدید : ۶۰۴      تاریخ: 1401/05/29

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت